•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöld diós pecsenye libamájkrémmel töltött hasé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. 1
  2. A májat leöblítjük, az esetleg rajta lévő fehéres hártyákat levágjuk róla, majd kisebb kockákra daraboljuk
  3. A fölaprított hagymát az olajon megfuttatjuk, a májat rádobjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és kevergetve készre sütjük
  4. Kissé kihűtjük, a tejszínt hozzáadjuk, majd botmixerrel pürésítjük
  5. A tojást és a zsályát belekeverjük, majd a kis kockákra vágott zölddiót és az aszalt szilvát is hozzáadjuk
  6. 2
  7. A tésztát enyhén lisztezett asztalra terítjük, majd egy 5 centi átmérőjű pogácsa szaggatóval kb
  8. 20 kerek lapocskát szúrunk ki
  9. Ebből 10 darabot sütőpapírral kibélelt tepsire fektetünk
  10. A maradék kerek lapok közepét egy 4 centi átmérőjű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk
  11. A sütőpapíron lévő lapocskákat, felvert tojássárgájával megkenjük, a kiszúrt üres közepű korongokat egyenként ráfektetjük, majd ezt is megkenjük tojássárgájával
  12. Az így elkészített tészta kosárkákat a libamájkrémmel megtöltjük, majd előmelegítet sütőben, 190°C-on kb
  13. 15 perc alatt megsütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére