•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldbab sajttal és túróval

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A zöldbabot MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesített vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A langyos zöldbabot óvatosan keverjük el a reszelt sajttal, az elmorzsolt túróval és a finomra vágott petrezselyemmel.
  2. Egy kivajazott tűzálló tálba szórjunk kevés zsemlemorzsát és halmozzuk bele a zöldbabos keveréket. A tetejét locsoljuk meg a tojássárgával elkevert tejföllel, amibe teszünk még 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítőt.
  3. Morzsoljuk rá a maradék vajat és előmelegített, forró sütőben addig süssük, amíg a teteje meg nem pirul. Ez kb. fél óra 200 fokon.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére