•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldhagymás-kapros-spenótos yufka

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Mosd meg és tisztítsd meg a hagymát, kaprot, spenótot, majd vágd apróra
  2. Keverd össze az olívaolajjal, az összetört túróval
  3. Vágd mindegyik lapot négybe
  4. Szórj egy kicsit a zöld keverékből mindegyiknek az alsó részére, majd egy kiskanállal locsolj egy kis olívaolajt a yufka lapra
  5. Tekerd fel, mint egy palacsintát, majd tekerd össze, mint egy fészket
  6. Miután mind kész van, rakd őket egy olívaolajjal kikent tepsibe
  7. Kend be a zöldhagymás-kapros-spenótos yufkák tetejét 2 evőkanál joghurttal és egy kis olívaolajjal összekevert tojássárgájával
  8. Tedd a tepsit a 175 fokos sütőbe 15-20 percre
  9. Az előétel receptet Pocahontas ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére