•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldség csorba csülökkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csorba leveshez áztasd be a csülköt pár órára, majd tedd fel főni hideg vízbe
  2. Kb
  3. egy óra múlva, add hozzá a felaprított zöldségeket és a leostyánt
  4.   Amikor a csülök megfőtt, szedd ki a levesből, és ha szükséges savanyítsd a csorbát citromlével
  5. A feldarabolt húst elkészítheted külön is (én befűszereztem, megpirítottam, kevertem hozzá egy kevés zöldhagymát, foghagymát és néhány kanál sűrített paradicsomot, majd hagytam pár percet főni
  6. Burgonyapürével tálaltam
  7. )

#okostipp A csülkös zöldség csorbát díszítsd petrezselyemmel, kaporral és egy kevés tejföllel vagy joghurttal ízlés szerint.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére