Zöldséges bableves Erzsó konyhájából

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a tört fokhagymát, a kockázott krumplit, répát, fehérrépát és sózzuk, borsozzuk.

  2. Fedő alatt kevés vízzel pároljuk pár percig, majd felöntjük vízzel és ételízesítővel ízesítjük. Mikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a lecsepegtetett babot és pár percig főzzük.

  3. Közben kevés olajon a lisztből rántást készítünk és belekeverjük a pirospaprikát. Berántjuk a levest és pár percig lassú tűzön főzzük még.

  4. Aki szereti annak tejföllel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére