•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldséges, korpaciberés leves pontyból

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A leveshez takarítsd meg a zöldségeket és a hagymát, aprítsd fel és tedd fel főni hideg sós vízbe
  2. Reszeld le a paradicsomot
  3. Amikor forr, tedd bele a megmosott és kiválogatott rizst
  4. Eközben takarítsd meg a halat, szedd ki a fejétől, a gerincoszlop végén található keserű csontot, mosd meg gyorsan egy kevés vízzel és darabold fel
  5. Amint a zöldségek és a rizs megpuhult, add hozzá a halat és főzd 15 percet
  6. Amikor már majdnem elkészült, öntsd bele a  forró korpaciberét és a leostyánt
  7. Korpacibere helyett használhatsz káposztalevet is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére