Zöldséges rakott bolognai

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A rakott zöldség még ízletesebb lesz, ha egy kis bolognai szósszal sütjük össze. Az ízek tökéletesen illenek egymáshoz, a mediterrán hangulat pedig biztosan nem marad el a konyhából!

Elkészítés
  1. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk a húst, és a leveskockából elkészített húslében pároljuk puhára, majd villa segítségével szedjük szét szálasra.

  2. Közben szeleteljük fel a cukkinit és a gombát. 

  3. Főzzük fel a szószt, majd kenjük meg vékonyan egy sütőtál alját. 

  4. Rétegezzük a cukkini felét a tál aljára, majd folytassuk a gomba felével. Osszuk el rajta a  maradék szósz felét, majd következzen a hús, a maradék gomba és a maradék cukkini. Végül zárjuk le a maradék szósszal.

  5. Alufóliával lezárva 200 Celsius fokra előmelegített sütőben fél óra alatt süssük készre.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére