•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldséges rétes

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A zöldségeket megtisztítjuk, apró csíkokra, darabokra vágjuk. Ha mirelit zöldségekkel dolgozzunk, akkor csak felengedjük őket a felhasználásig. A zöldségeket megpároljuk, megfonnyasztjuk félkeményre és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük.
  2. Az előzőleg megolvasztott vajjal megkent réteslapra rászórjuk a MAGGI Zöldségleveskockával ízesített zsemlemorzsát egy sávban, majd arra fektetjük a zöldségkeveréket.
  3. Ha készen vagyunk, a zöldséges-töltelék tetejét is megszórjuk a pikáns zsemlemorzsával, majd gyors mozdulatokkal feltekerjük a tésztát és olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  4. A tetejét tejföllel elkevert olajjal kenjük meg, hogy szép aranybarna legyen.
  5. Kb. 200 fokon sütjük addig, amíg ropogós nem lesz.

#okostipp A vegyes zöldség, lehet többféle is. Sárgarépa, fehérrépa, brokkoli, cukkini, karfiol, póréhagyma, zöld spárga, bébikukorica, zöldbab, kukorica, vagy bármi más, amit szeretünk. A tepsi kikenéséhez használhatunk vajat is és a zsemlemorzsát elkeverhetjük egy kevés instant levesporral is, ízlés szerint.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére