•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldséggel töltött csirkecomb

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az előkészített és kockára vágott zöldségeket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk hűlni
  2. A zöldpetrezselymet finomra vágjuk
  3. A csirkecombok bőrét fellazítjuk: a combokat úgy tesszük a vágódeszkára, hogy a bőr felül legyen
  4. A bőr alá nyúlunk, és egészen az alsó comb végéig a bőrt elválasztjuk a hústól a comb felső részén
  5. A zöldségeket, a tojást, a fuszereket összekeverjük, a fellazított bőr alá töltjük, és a nyílást erős fogvájóval, kihegyezett hurkapálcikával lezárjuk
  6. Vigyázzunk, ne töltsünk bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet a bőr a keletkező gőz hatására! Sózzuk, és kevés zsiradék hozzáadásával, időnként locsolgatva megsütjük
  7. Köretként salátákat, párolt rizst adhatunk mellé
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére