•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöldségleves grizgaluskával

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A zöldségeket tisztítás után kockára aprítjuk, majd 1 evőkanál kókuszzsírom megdinszteljük a felaprított zöldségeket és felöntjük 1.5 l vizzel. Sóval, MAGGI zöldséges ételízesítővel, borssal ízesítjük és megszórjuk petrezselyemlevéllel.

  2. Beletesszük a tv paprikát, a paradicsomot, a zellerlevelet. A levest lassú tűzön főzzük.

  3. Amíg fő a levesünk, addig elkészítjük a grízgaluskát,

  4. A felvert tojásba beletesszük a 4 kanál búzadarát és a szódabikarbónát. Jól kikavarjuk, azonnal a forrásban lévő levesbe szaggatjuk kávéskanállal. Ha feljön a leves tetejére a grízgaluska és duplájára nő, akkor megfőtt. Kész a levesünk. Forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére