•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zselici húsleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A csontból csontlevest főzünk
  2. Zsírban finomra vágott vöröshagymát pirítunk, hozzáadjuk a kockákra vágott húsokat, sózzuk, borsozzuk, kevéske csontlével felengedjük és félpuhára pároljuk
  3. Ekkor hozzáöntjük a többi csontlét, beletesszük a szeletekre vágott gombát, a kockákra vágott zöldséget, az apróra darabolt májat és a finomra metélt kaprot és petrezselymet
  4. Készítünk egy világos rántást, berántjuk a levest, felforraljuk és belekeverjük a tejfölt is
  5. Levesbetétnek adhatunk bele zsemlegombócot
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére