Zsemlével töltött paprika

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A zsemléket tejbe áztatjuk, kicsavarjuk és tűz felett addig törjük amíg pépszerűvé válik
  2. Kicsit hűlni hagyjuk majd összekeverjük a felvert tojásokkal, a felaprított zöld fűszerekkel, a lereszelt sajttal, a felvágott és vajban megpárolt hagymával
  3. A paprikákat megtisztítjuk a magtól és jól megmossuk, majd pedig megtöltjük az elkészített keverékkel
  4. Egy tálba egymás mellé helyezzük és egy kevés olajon megpirítjuk őket, majd sütőbe tesszük, vizet öntünk rá és pirosra sütjük

#okostipp A töltött paprikákat tejföllel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére