Ismerős kedvenceid, extránhúsos kiadásban!

Már a bevásárlás során is azt várod legjobban, hogy a hentespulthoz érjetek? Kisujjadban vannak a legklasszabb kolbászfajták és a szalonnák széles skálájával ápolsz barátságot? Eljött a te időd, ugyanis megérkeztek a MAGGI Húsimádó alapjai, melyek ajánlott receptjei a két klasszikus fogást, a bolognai spagettit és a mexikói chilis babot bolondítják meg két friss hozzávalóval, kolbásszal és szalonnával. E két hozzávaló találkozása tökéletes harmóniát alkot a velük készített fogásokban. Ismerd meg őket!

Húsimádó Bolognai spagetti alap, amire minden húsimádó EGYBŐL lecsap

 A bolognai spagetti minden konyha bevált fogása. Még szerencse, hogy a húsos-paradicsomos szósz rengeteg formában kerülhet az asztalra, így biztosan nem ununk rá! smiley Hoztunk is pár példát a sokszínű elkészítésre, a főzés közben pedig most az extrán hozzáadott kolbásznak és a szalonnának köszönhetően garantáljuk, hogy egy falat sem marad hús nélkül!

Húsimádó bolognai spagetti alappal készült receptek:

    

    

Húsimádó mexikói chilis bab alap - amint kész van, mindenki kanálhoz kap

A mexikói chilis bab minden kezdő kukta egyik alapreceptje, aminek most új színt és ízt ad a MAGGI Húsimádó alapja. Olyan recepteket válogattunk össze, amelyek kolbász és szalonna hozzáadásával készülnek, és melyeknek már az illata egy asztalhoz csábítja a családot.

Húsimádó mexikói chilis bab alappal készült receptek:

    

    

A MAGGI Húsimádó alapok tasakjaiba olyan hozzávalókat tettünk, amelyek a konyhában is megtalálhatóak - az összetevőket pedig szárítással tartósítottuk, így nincs szükség tartósítószer hozzáadására!

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére