FŰSZEREZZ KÖNNYEDÉN, AKÁR EGY MESTERSZAKÁCS!

Vedd a kezedbe az irányítást, légy te a főnök a saját konyhádban! A MAGGI új fűszerkeverékeinek köszönhetően könnyedén és gyorsan a fűszerezés mesterévé válhatsz! Gondolj egy ízre és találd meg hozzá a fűszerkeverékünket wink

Jól megválasztott alapanyagok,

harmonikus ízek,

8 különböző ízvariáns,

tartósítószer nélkül, szárítással tartósítva.

Ismerkedj meg a MAGGI Fűszerkeverékekkel és engedd, hogy elvarázsoljanak sokszínűségükkel!

       

Böngéssz bátran receptjeink között, készítsd el őket ajánlásunk alapján vagy akár alakítsd át kedved szerint, nekünk csak egy tanácsunk van:

fűszerezz könnyedén!

Retróburger újrafűszerezve, egy gyorséttermi kedvenc otthon készítve, ínycsiklandó sülthús színes (igen, színes!) tarhonyával vagy egy klasszikus fogás. Az elkészítésük többé nem titok előtted, a fűszerezésüket pedig bízd ránk nyugodtan!

Görgess és kattints a képre a receptekért!

⬇️⬇️⬇️

   

Fűszerkeverékeink az ünnepi készülődésben is társaid lehetnek a konyhában. Nézd meg receptvideóinkat és inspirálódj az ünnepi menühöz!

A kacsa mindig szuper választás az ünnepi asztalra. Ebben a receptben gyümölcsökkel egészítettük ki, hogy a kívül roppanós, belül vajpuha combok pikáns íze minél jobban érvényesüljön:

Erre a színes tarjás receptre még a legszürkébb napon is jól esik ránézni, hát még ha ő az ünnepi asztal dísze. És az íze... megéri elkészíteni smiley

Az ünnepi vendégségek sztárja pedig nem lehet más, csak a fasírtgolyó-tálunk mártogatósokkal és zöldségekkel:

Új MAGGI Fűszerkeverékeink csak rád várnak a boltok polcain!

A MAGGI Fűszerkeverékek alapanyagait gondoskodással válogattuk neked, így az összetevők listájában olyan elemeket találsz, amiket a konyhából is ismerhetsz és szerethetsz. A termékeket szárítással tartósítottuk, így tartósítószer hozzáadására nincs szükség.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére