MAGGI PÖRI - Kóstold meg és segíts!

Heteken át egy óriási meglepetésre készültünk, most végre lehull a lepel! A magyaros ételek koronázatlan királya, a nyári bográcsozások kedvence, a pörkölt végre új köntösben is megmutatkozik! heart

Magyarósi Csaba segítségével gasztrobloggereket kértünk fel, hogy street foodként gondolják újra a hazai ételek egyik kedvencét, hogy food truckra pattanhassunk vele és minél többen megkóstolhassátok a nyár slágerét! 

Így született meg - a Citromdisznó blog (Világ Viktor) receptje alapján, szakmai zsűri eredményhirdetése után - a *dobpergés* PÖRI, a MAGGI pörköltalapú street foodja!

Kóstold meg!

Mi már most rajongunk érte, hamarosan pedig te is megízlelheted, hiszen június 16. és július 9. között minden hétvégén (péntek-szombat-vasárnap) 11 és 19 óra között várunk titeket a MAGGI food trucknál, a Westend bejárata előtt! 

     

Most segíthetsz is egy PÖRI-vel!

Nemcsak a gasztroélmény miatt érdemes ellátogatni a PÖRI állomásra, hiszen a teljes bevétel mellett MINDEN megkóstolt PÖRI után egy adag PÖRI elkészítéséhez szükséges alapanyagot és a megvásárolt ételek teljes bevételét az Élelmiszerbanknak juttatjuk el.

Készítsd el otthon!

Ide kattintva megtalálod a PÖRI receptjét is, hogy könnyedén elkészíthesd otthon is! 

Kukkants be az előkészületekbe!

Nézd meg, hogyan hívta meg Magyarósi Csaba (vlogger), Susánszky Ádám (a Zing burger tulajdonosa), Milutinovits Panka (food stylist) és Szarvas Veronika (a Nestlé dietetikusa) a gasztrobloggereket az izgalmas PÖRI-kalandra!

Most nyerhetsz is a MAGGI kockákkal!

Pörizz velünk és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! Vásárolj egyszerre legalább 2 doboz 10 vagy 12 darabos MAGGI kockát bármelyik ízben, töltsd fel a vásárlásod blokkon szereplő adatait és pörgess az értékes nyereményekért! Részletek ITT.

 

Tudj meg többet az Élelmiszerbank munkájáról!

Az Élelmiszerbank tevékenységével, Magyarországon egyedülállóan, környezetvédelmi és szociális célokat is szolgál egyszerre.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítve az éhezés és az élelmiszerpazarlás csökkenését Magyarországon. Az Egyesület 2016-ban 5 000 tonna mentett élelmiszerrel több mint 300 000 nélkülözőt segített rendszeresen. 

Ebben a kalkulátorban a működésük multiplikátor hatása jelenik meg: 1000 Ft adományból 30 000 Ft mentett élelmiszert juttatnak el a nélkülözőknek.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére