MAGGI PÖRI - A nyár legnagyobb street food kalandja

Heteken át egy óriási meglepetésre készültünk, és a magyaros ételek koronázatlan királyát, a nyári bográcsozások kedvencét, a pörköltöt új formába öntöttük! heart

Magyarósi Csaba segítségével gasztrobloggereket kértünk fel, hogy street foodként gondolják újra a hazai ételek egyik kedvencét, hogy food truckra pattanhassunk vele és minél többen megkóstolhassátok a nyár slágerét! 

Így született meg - a Citromdisznó blog (Világ Viktor) receptje alapján, szakmai zsűri eredményhirdetése után - a *dobpergés* PÖRI, a MAGGI pörköltalapú street foodja!

Megvolt a recept, indulhatott a következő fázis, amivel nem késlekedtünk: június 16. és július 9. között minden hétvégén (péntek-szombat-vasárnap) megkóstolhattátok a PÖRI-t, a MAGGI food trucknál, a WestEnd City Center előtt! 

     

Most segíthetsz is egy PÖRI-vel!

Nemcsak a gasztroélmény miatt volt érdemes ellátogatni a PÖRI állomásra, hiszen a teljes bevétel mellett MINDEN megkóstolt PÖRI után egy adag PÖRI elkészítéséhez szükséges alapanyagot és a megvásárolt ételek teljes bevételét az Élelmiszerbanknak juttatjuk el. De lássuk a számokat! A kampányt nektek köszönhetően fantasztikus eredménnyel zártunk: a négy hétvége alatt 1 838 050 Ft adomány gyűlt össze, ezt egészítette ki 4700 PÖRI-hez szükséges alapanyag.

Készítsd el otthon!

Ide kattintva megtalálod a PÖRI receptjét is, hogy könnyedén elkészíthesd otthon is! 

Kukkants be az előkészületekbe!

Nézd meg, hogyan hívta meg Magyarósi Csaba (vlogger), Susánszky Ádám (a Zing burger tulajdonosa), Milutinovits Panka (food stylist) és Szarvas Veronika (a Nestlé dietetikusa) a gasztrobloggereket az izgalmas PÖRI-kalandra!

Próbálj ki további PÖRI variációkat!

Ha kedvet kaptatok, akkor nézzetek rá a többi PÖRI receptre is!

Tudj meg többet az Élelmiszerbank munkájáról!

Az Élelmiszerbank tevékenységével, Magyarországon egyedülállóan, környezetvédelmi és szociális célokat is szolgál egyszerre.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és a rászorulók között, ezzel elősegítve az éhezés és az élelmiszerpazarlás csökkenését Magyarországon. Az Egyesület 2016-ban 5 000 tonna mentett élelmiszerrel több mint 300 000 nélkülözőt segített rendszeresen. 

Ebben a kalkulátorban a működésük multiplikátor hatása jelenik meg: 1000 Ft adományból 30 000 Ft mentett élelmiszert juttatnak el a nélkülözőknek.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére