Mediterrán érzés - üvegbe zárva

Idézz fel magad előtt egy mediterrán tájat, érezd meg a napsütést a bőrödön, és szippants egy nagyot az édes, meleg levegőből. Ezt az érzést zárta üvegekbe a MAGGI, és hozta el neked paradicsomos szószaiban.

A napérlelte paradicsomok, a mediterrán fűszerek és a tomate frito nevű eljárás teszi finommá és ínycsiklandozóvá a MAGGI szószait, melyeket Bolognai, Bazsalikomos-fokhagymás és Gombás-olívás ízekben találsz meg a boltok polcain.

De mi is az a tomate frito?

Görgess lejjebb, és megtudod!

A tomate frito eljárás során az apróra vágott vöröshagymát aranyló színűre pirítják a forró olajban, hozzáadják a fűszereket és a friss paradicsomot, majd alacsony lángon hosszú ideig főzik őket. A MAGGI új üveges szószai is ez alapján az eljárás alapján készültek, akár egy mediterrán konyhában. Most pedig megérkeztek a boltok polcaira is! wink

És hogy ez miért jó neked?

Mert szószaink segítségével te is gyorsan és könnyedén varázsolhatsz mediterrán hangulatot a konyhádba! Nézd csak meg ínycsiklandozó receptjeinket, vagy görgess tovább receptvideókért:

   

Paradicsomos szószainkkal akkor sem maradsz segítség nélkül, ha...

...vendégeket vársz, akiket gyors és finom falatkákkal lepnél meg:

...az éhes közönségre bíznád a végleges döntést, és egy szabadon variálható pizzát készítenél nekik:

...ennél egy finom tésztát, ami tálalhatsz akár egyszerűen, akár elegánsan, akár zöldségkörettel:

A MAGGI üveges szószok alapanyagait gondoskodással válogattuk neked, így az összetevők listájában olyan elemeket találsz, amiket a konyhából is ismerhetsz és szerethetsz. A termékeket hőkezeléssel tartósítottuk, így tartósítószer hozzáadására nincs szükség.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére