Vendég szerzőink

Receptkínálatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy változatos menüket oszthassunk meg Veletek. smiley Partnereinket arra kértük, hogy mutassák be kipróbált, bevált receptjeiket, legyen szó akár újragondolt klasszikusokról vagy vadonatúj ötletekről. Köszönjük nekik a jobbnál jobb tippeket!

Piszke blog

Közel 10 éve vezetem a blogomat, de ennél sokkal régebben – 18 éves korom óta – vezetek önálló háztartást – az alapokat kisgyerekként otthonról lestem el. Szerencsés vagyok, mert úgy alakult, hogy a kezdeti muszájból mostanra valódi hobbivá vált a sütés-főzés, és ennek több oka van: először is mert van lelkes közönségem: a családom; másodszor mert imádok enni, harmadszor mert mindig nyitott vagyok az új ízekre és az izgalmas receptekre. És meggyőződésem, hogy főzni mindenki tud: csak meg kell próbálni!

 

 

Citromdisznó blog

Feltett szándékunk, hogy kedvet csináljunk a sütéshez, főzéshez és nem utolsó sorban az evéshez. Legjobb mindezeket csoportosan végezni, de minimum ketten. Mi is így csináljuk. Főzünk a saját szórakoztatásunkra, főzünk a család, a rokonság vagy a baráti társaságunk elkápráztatására. Főzünk egymásnak titokban: meglepetésből, törődésből, időnként engesztelésből.

 

Serpenyő Virtuóz

Mindig is közel állt hozzám a gasztronómia világa, amikor kisgyermekként először léptem a konyhába, felfedeztem, milyen nagyszerű dolgokra is képes az ember, ha az ételek elkészítese során a kreativitását is használja. A főzes, valamint a sütés szeretete azóta is mindennapjaim szerves részét képezi, kikapcsolódást jelent a tanulás és a munka mellett egyaránt. Ezt a fajta lenduletet szeretnem az oldalon keresztül átadni, remélem minden kedves látogató örömét fogja lelni benne, s hasznos ötleteket merít a hétköznapok során is!

 

Gyereketető

Sárosdi Virág vagyok, a Gyereketető.hu honlap szerkesztője, emellett hat gyerekes édesanya. Számomra mindkét hivatás nagyon fontos, szeretném mindkettőt a lehető legteljesebben megélni. Ezért munka mellett nagyon figyelek arra, hogy a családomról is gondoskodjak. Ennek egyik területe a sok közül, a konyha. 23 éve minden nap főzök, a gyerekeim nem voltak menzásak sem. A férjemmel együtt fontosnak tartjuk a közös étkezéseket, így a vacsora számunkra mindennapi program. Ez pedig arra inspirál, hogy változatosan és finom ételeket tegyek az asztalra.

 

Illéskrisz Konyhája

Fiatal lánykorom óta szeretek sütni-főzni, a családomat és a vendégeimet kényeztetni a finom főztömmel. Engem kivált kép megnyugtat és kikapcsol ez a fajta tevékenység. Az Illéskrisz Konyhája nevű blogomat is ezért indítottam el, hogy a recepteket összegyűjtve, átadjam a család utókorának és nem utolsó sorban az engem követő ismerősöknek. Van egy mottóm is: "Egy jó háziasszony, ha szórakozni és elbűvölni akar, belép a konyhájába. "

 

 

Nassolda

5. éves blogomon igyekszem mindenki számára kedvelt és könnyen elkészíthető recepteket közkinccsé tenni. Remélem visszatérő olvasómként üdvözölhetlek, kellemes sütögetést kívánok: Nassoló Detti.

Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére