Maggi Húsimádó Mexikói Chilis bab alap

Az ÚJ MAGGI Húsimádó Mexikói chilis bab alap az egész család által kedvelt Mexikói alapot bolondítja meg. Olyan friss hozzávalókat kell hozzáadni, mint a bacon és a kolbász. Ezek a füstölt, házias ízek még izgalmasabbá teszik a már megszokott ízvilágot, így változatossá téve a család számára a heti menüt. Ismerős összetevők a Maggitól, és finom, füstölt ízű húsok, egy olyan bolognaiban, amiből mindenki szívesen repetázna!

A tasakba olyan hozzávalókat tettünk, amelyek a konyhában is megtalálhatóak - az összetevőket pedig szárítással tartósítottuk, így nincs szükség tartósítószer hozzáadására!

Próbáld ki a MAGGI Húsimádó Bolognai spaghetti alapot is! 

Felhasználási javaslat: (3-4 főre)

Friss hozzávalók:

  • 20 dkg sovány darált hús
  • 4 dkg bacon
  • pár karika kolbász
  • 1-2 ek. olaj
  • 6 dkg bab
  • 6 dkg kukorica
  • 4 g só
  • 5 dl hideg víz

Elkészítés:

  1. A darált húst, a bacont és a kolbászt kevés olajon lepirítjuk, majd ízlés szerint sózzuk (javaslat: 4g só).
  2. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot és kukoricát, a tasak tartalmát, 5 dl hideg vizet, majd jól elkeverjük.
  3. Időnként megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére