Instant levesek

Ha munka közben felüdülésre vágyunk, vagy nyaralás alatt egy könnyen elkészíthető finomságra, válasszuk a MAGGI instant leveseit. Bárhol, bármikor, bárkivel fogyaszthatjuk a könnyű, de tápláló leveseket.
MAGGI Májgombócleves
Magyarország legkedveltebb tasakos levese, mely bővelkedik omlós, finom májgombócokban és falusi csigatésztában. Házias íze a gyermekkort idézi vissza.
MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alap
A MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alappal a közkedvelt csirkemellből krémes sajtszószos vacsorát készíthetünk, egyszerűen, fél óra alatt a sütőben. Az alapon és a csirkemellen kívül csak egy pohár tejszínre van szükség.

Francia fácánleves

75 perc nehéz kcal:554 / adag
MAGGI Gyros csirkefalatok alap
A kívül-belül megújult MAGGI Gyros csirkefalatok alappal a válogatott fűszereknek és a pikáns fokhagymának köszönhetően, bármikor felidézhető a görög nyaralások hangulata.

Pikáns mártogatós

15 normál kcal:241 / adag
MAGGI Fűszeres citromos csirkesült alap
Az Omlós termékcsalád új tagja a Fűszeres citromos csirkesült alap, melyben az ínycsiklandó kerti fűszerek ízét egy csepp citrom bolondítja meg.
MAGGI Tyúkhúsleveskocka
Szép arany színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a nagymama tyúkhúslevesét varázsolja az ebédlőasztalához. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.

Kiszerelések: 20x132g, 20x66g

Karfiolleves Dubarry módra

60 könnyű kcal:221 / adag
MAGGI Marhahúsleves kocka
Szép színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a hagyományos marhahúsleves varázsát sűríti magába. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.

Kiszerelések: 20x132g, 20x66g
MAGGI Erőleves kocka
Szép színt, finom, telt ízt ad az ételeknek. Még ízletesebbé teheti vele a leveseket, főzelékeket, de akár a köreteket és a húsételeket is.

Kiszerelések: 20x132g, 20x66g
MAGGI Magyaros Halászlékocka
A magyaros jellegű halételek egyik fontos kelléke a MAGGI Magyaros Halászlékocka. Halászlé és halpaprikás készítéséhez ajánljuk; halszelettel és tésztabetéttel kiegészítve ízletes levesként tálalható!

Kiszerelések: 20x120g, 20x60g

Halászlé halfejből és ikrából

30 normál kcal:440 / adag
MAGGI Szárnyashúsleves kocka
A háromféle szárnyasból (pulyka, csirke, liba) készült MAGGI kocka, szép színt és finom ízt ad a levesnek. Melegen ajánljuk levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez.

Kiszerelések: 20x132g
MAGGI Zöldséges Tyúkhúsleves kocka
A kedvelt Tyúkhúsleves kockát sok zöldséggel és petrezselyemmel gazdagítottuk. Szép arany színt, finom tyúkízt ad a levesnek. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.

Kiszerelések: 20x66g

Gazdag leves

100 normál kcal:282 / adag
MAGGI Gulyásleves kocka
Hamisítatlan magyaros ízvilágot és gyönyörű piros színt ad az ételeknek. Különösen ajánljuk gulyásleves, bableves, székelykáposzta, babgulyás és bográcsgulyás készítéséhez.

Kiszerelések: 20x120g, 20x60g

Magyaros gombaleves

40 normál kcal:394 / adag
MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kocka
A MAGGI Pörköltszaft kocka segítségével a magyaros ételek még ízletesebbé tehetők. Különösen ajánljuk pörkölt, babgulyás, paprikáskrumpli, hortobágyi húsos palacsinta és székelygulyás ízesítéséhez.

Kiszerelések: 20x120g, 20x60g

Húsos, brokkolis rakottas

90 normál kcal:988 / adag
MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
A MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával kitűnően erősíthetjük, akár helyettesíthetjük is a füstölt hús vagy a sonka ízét. Használhatjuk babgulyás, lencseleves, bab- és lencsefőzelék, lecsó, káposztás ételek és még sok más füstölt hús ízzel gazdagított étel elkészítéséhez.

Kiszerelések: 20x60g

Kalocsai ponty

40 könnyű kcal:791 / adag
MAGGI Dörgicsei csibeleves
Ezen levesben a fiatal csibe minden zamata egybeforr a különféle zöldségekkel. A sárgarépa és a zöldborsó látványa kellemes színpompába öltözteteni a MAGGI Dörgicsei csibelevest.

Spanyol csirkeleves

40 könnyű kcal:256 / adag
MAGGI Hortobágyi Gulyásleves
A több, mint 300 éves múltra visszatekintő, méltán világhírű gulyáslevest most pillanatok alatt elkészíthetjük. Igazán ínycsiklandozóvá a tarhonya és a pirospaprika teszi, melyet a húsgombóc, a burgonya-, és sárgarépadarabok még teljesebbé varázsolnak. Magyaros, telt ízvilága rabul ejt.
MAGGI Újházy tyúkhúsleves
A leves, melyet Újházy Ede, a századelõ jeles színésze tett hallhatatlanná, mára megszámlálhatatlan anekdotával bír. A rangosabb vendéglátó helyek étlapjáról nem hiányozhat, így otthonunk repertoárjából sem. Ízének ismerői csak rajongással tudnak beszélni róla.