Instant levesek

Ha munka közben felüdülésre vágyunk, vagy nyaralás alatt egy könnyen elkészíthető finomságra, válasszuk a MAGGI instant leveseit. Bárhol, bármikor, bárkivel fogyaszthatjuk a könnyű, de tápláló leveseket.
MAGGI Forró Bögre Csirkekrémleves

Valami finomságot szeretnénk pár perc alatt? Kis sárga bögrében kínáljuk a MAGGI Forró Bögre krémesen lágy Csirkekrémlevest, ropogós zsemlekockákkal dúsítva.

MAGGI Forró Bögre Tyúkhúsleves
Egy finoman gőzölgő forró bögre csordultig aranyló Tyúkhúslevessel? A hagyományos ízek kedvelői számára jó választás lehet a MAGGI Forró Bögre Tyúkhúsleves, amelyet a cérnametélt és zöldségdarabok még finomabbá tesznek.
MAGGI Forró Bögre Sajtkrémleves
Finom sajtok lágy ízharmóniája, ropogós zsemlekockákkal megbolondítva. Ezt kínálja önnek a MAGGI Forró Bögre Sajtkrémleves. Próbálja ki Ön is!

Sütőtökös, tejszínes penne

60 normál kcal:497 / adag
MAGGI Forró Bögre Gombakrémleves
A ropogós zsemlekockákkal gazdagított, bársonyos ízű MAGGI Forró Bögre Gombakrémleves nagyszerű választás bárhol, bármikor! Próbálja ki Ön is!

Stroganoff sertéstokány

45 normál kcal:385 / adag
MAGGI Forró Bögre Brokkolikrémleves
Élvezze Ön is a zöldségek természetes ízét és kóstolja meg a krémesen lágy MAGGI Forró Bögre Brokkolikrémlevest!

Karalábéleves

35 normál kcal:142 / adag
MAGGI Forró Bögre Grízgombócleves
A MAGGI egyedülálló Instant levese a Forró Bögre Grízgombócleves, amelynek aranyló levestükre apró grízgombócokat, roppanós répadarabokat és borsót tartalmaz. Kóstolja meg a házias ízű grízgombócos instant levesünket otthon, az iskolában vagy munka közben!
MAGGI Forró Bögre Lencseleves
A MAGGI Forró Bögre Lencseleves füstölt ízesítésű krutonjainak és gazdag lencsetartalmának köszönhetően garantált kedvence lesz mindenkinek.